Despre Noi EURO - FRATELLO

Rezervări curse interne : +4-0742-122-272 Rezervari curse internationale : +4-0724-122.272; +4-0741-258-455 ; +4-0741-258-456
Română

Despre Noi

Euro Fratello - Transport Auto Severin S.A.
 

Calatoria noastra are ca destinatie excelenta, iar acest drum nu e unul usor atunci cand tintesti spre depasirea asteptarilor. De-a lungul timpului ne-am propus sa dam prioritate nevoilor clientilor nostri si continuam sa facem asta impinsi de dorinta de a fi cei mai buni.

Confort, respect, corectitudine si calitate sunt doar cateva din valorile pe care ni le impunem. Vrem sa avem doar clienti multumiti, iar pentru aceasta va punem pe primul loc. Ne-ati sustinut cu devotament si ne-ati ales fara ezitare de fiecare data!

Sediul central al companiei este în Suceava, pe strada Ana Ipătescu nr. 5, în incinta Hotel Bucovina Severin, la parter.
Societatea efectuează servicii de transport persoane, colete şi valori, intern şi internaţional începând din anul 1998. În această lungă perioadă de timp am reuşit să ajungem una dintre cele mai importante şi căutate companii de transport persoane din judeţul Suceava.
Vasta experienţă în domeniul transportului de persoane, colectivul de profesionişti cu cadre pregătite de Autoritatea Rutieră Romană şi tarifele practicate ne recomandă ca primă alegere în domeniul serviciilor de transport de persoane.
Societatea dispune de un parc auto îmbunătăţit, format din:
- 8 autocare (clasificate la 3 şi 4 stele);
- 5 microbuze;
- 4 remorci cu diferite capacităţi de încărcare.

NOU Societatea dispune de platforme speciale pentru transport autoturisme.

Călătorii despre noi

01 Jan 2017
Sabau Ovidiu Sorin
As dori ca soferii sa "incarce" pasagerii inainte de colete ca sa nu stau 30 minute in fata autocarului la -5 grade Celsius. In rest a fost bine.
Conditii de calatorie
Personal
Raport calitate/pret
Servicii de rezervare
18 Sep 2016
Dreve Diana Mihaela
A fost o experienta placuta. O sa apelez la serviciile lor si pe viitor
Conditii de calatorie
Personal
Raport calitate/pret
08 Aug 2016
Merauta
Personal foarte amabil
Conditii de calatorie
Personal
Raport calitate/pret
Servicii de rezervare